Home : Help Center : Antwoorden

Is er een Tech Lib Dictionary-app beschikbaar voor Android?

A: Ja! TechLib heeft een Android-app gemaakt waarmee u definities van computertermen gemakkelijk rechtstreeks vanaf uw Android-telefoon of -tablet kunt opzoeken.

Download het GRATIS Tech Lib computerwoordenboek voor Android!

Term van de dag Blader door Tech Lib

Versie informatie

versie 1.5 (2.8 MB) - Uitgegeven op 30 september 2019

Over de Tech Lib Computer Dictionary Android-app

Het Tech Lib Computer Dictionary voor Android bevat meer dan 1,200 definities van technische termen. U kunt zoeken naar termen, door het hele woordenboek bladeren, willekeurige definities bekijken of elke dag terugkomen om de dagelijkse definitie te lezen.

Het doel van het Tech Lib Computer Dictionary is hetzelfde als de TechLib-website - om computerterminologie gemakkelijk te begrijpen te maken. De meeste definities bevatten voorbeelden uit de praktijk van hoe de term wordt gebruikt.

Prijs

De Tech Lib-app is GRATIS op de Google Play Store.

systeem vereisten

Een Android-telefoon of -tablet met Android 4.0 of hoger.

Vragen?

Als u vragen heeft over de Tech Lib Android-app, alstublieft neem contact op met TechLib.