Home : Gebruiksvoorwaarden

Gebruiksvoorwaarden

Gebruik beleid

U mag deze website gebruiken voor het doel van het leren van technische termen. U mag geen enkel automatisch apparaat of programma gebruiken om een ​​deel van TechLib.com te openen of te kopiëren.

Website Content

Alle inhoud op TechLib.com is eigendom van Sharpened Productions. Informatie op deze website wordt verstrekt als een openbare referentie, zonder enige garantie, en wordt geleverd op een "as-is" en "as-available" -basis. Elke definitie wordt geverifieerd voordat deze op TechLib.com wordt gepubliceerd. Hoewel alles in het werk wordt gesteld om de juistheid van de informatie op deze website te waarborgen, is TechLib.com niet verantwoordelijk voor onjuiste informatie. alsjeblieft neem contact op met TechLib met mogelijke fouten.

Copyright informatie

Alle definities op deze website zijn originele, auteursrechtelijk beschermde inhoud van Sharpened Productions. Bovendien is alle webpagina-tekst, HTML-code, webscripts, database-informatie, afbeeldingen en pagina-ontwerp originele inhoud en wordt deze beschermd door internationale auteursrechtwetgeving. U mag informatie van de TechLib-website gebruiken voor persoonlijk gebruik, maar u mag de inhoud van deze website niet opnieuw publiceren, reproduceren, uploaden, posten of openbaar verspreiden.

Als u definities of andere informatie van TechLib.com in een paper of publicatie wilt gebruiken, gebruik dan de Citations-tool onderaan elke definitie of volg de Richtlijnen voor citaten. Als u TechLib-definities voor een ander doel wilt gebruiken, dient u een schriftelijk verzoek in bij neem contact op met TechLib.

Meld alle auteursrechtschendingen aan TechLib.

Privacybeleid

TechLib.com verzamelt of verspreidt geen persoonlijke informatie. Bekijk het volledige privacybeleid.

Koppelingsbeleid

U mag linken naar TechLib (https://TechLib.com/) zonder toestemming te vragen. Websites voor volwassenen, aanstootgevende websites en andere websites die niet geschikt zijn voor alle leeftijdsgroepen mogen echter niet linken naar TechLib. Als u een afbeelding wilt gebruiken om te linken naar TechLib, kunt u de onderstaande afbeelding gebruiken:

TechLib.com

Bezoek de Help Center voor meer informatie over linken naar TechLib.

Vragen?

Gelieve alle vragen met betrekking tot het gebruik van deze website of de TechLib mobiele apps te richten aan de TechLib-beheerder.