Hoe maak ik een bladwijzer voor TechLib.com?

A: Met bladwijzers van TechLib.com hebt u met één klik toegang tot het Tech Lib Computer Dictionary. Dit maakt het gemakkelijk om een ​​definitie op te zoeken wanneer u een onbekende term tegenkomt. Hieronder staan ​​instructies over hoe bladwijzer deze website voor verschillende webbrowsers en computerplatforms.

Controleer voordat u de volgende stappen uitvoert URL in adresbalk luidt als volgt: https://TechLib.com

Windows

Chrome

Druk op Control + D of klik op het sterpictogram (☆) uiterst rechts op de adresbalk. Hiermee wordt de pagina aan uw bladwijzers toegevoegd. U kunt er vervolgens voor kiezen om de naam te wijzigen en een specifieke map voor de bladwijzer te kiezen.

rand

Druk op Control + D of klik op het sterpictogram (☆) in de rechterbovenhoek van het venster, net onder de adresbalk. U kunt de bladwijzer vervolgens hernoemen en opslaan in een specifieke map Favorieten.

internet Explorer

Bladwijzers worden "Favorieten" genoemd in Internet Explorer. Druk op Control + D of klik op Favorieten knop onder de adresbalk, selecteer "Toevoegen aan favorieten ..." U kunt de naam van de bladwijzer aanpassen en opslaan in een specifieke map Favorieten.

Firefox

Druk op Control + D of klik op het sterpictogram (☆) rechts van het zoekveld in de rechterbovenhoek van het browservenster. Voordat u de bladwijzer opslaat, kunt u deze hernoemen en kiezen waar u de bladwijzer wilt opslaan.

papaver

Chrome

Druk op Command + D of klik op het sterpictogram (☆) uiterst rechts van de adresbalk. Hiermee wordt de pagina aan uw bladwijzers toegevoegd. U kunt er vervolgens voor kiezen om de naam te wijzigen en een specifieke map voor de bladwijzer te kiezen.

safari

Druk op Command + D of selecteer 'Voeg bladwijzer toe..."in het menu Bladwijzers. U kunt ook op de optie" Zijbalk tonen "naast de knoppen Terug en Vooruit klikken om uw lijst met favorieten aan de linkerkant van het browservenster weer te geven. Klik vervolgens op het pictogram links van de URL en sleep het naar een specifieke bladwijzermap. U kunt ook het pictogram naar de favorietenbalk slepen (als het wordt weergegeven) om de bladwijzer in de favorietenbalk op te slaan voor gemakkelijke toegang.

Firefox

U kunt op Command + D drukken, op het sterpictogram (☆) rechts van de zoekbalk klikken of "Maak een bladwijzer van deze pagina...'in het menu Bladwijzers. U kunt ook op het pictogram naast de URL klikken en naar de bladwijzerwerkbalk direct onder het adresveld slepen.

iOS

safari

Druk op het pictogram "Delen" in het midden van de werkbalk onderaan de webpagina (blader omhoog als de werkbalk niet wordt weergegeven). Tik op het pictogram "Bladwijzer toevoegen" en kies de naam van de bladwijzer en waar u deze wilt opslaan. U kunt ook op "Toevoegen aan favorieten" tikken om de bladwijzer snel aan uw favorietenbalk toe te voegen. Als u uw apparaten synchroniseert met iCloud, wordt hiermee ook de bladwijzer toegevoegd aan de favorietenbalk in Safari op uw Mac.

Chrome

Tik op het pictogram "Meer" (drie verticale stippen) in de rechterbovenhoek van het venster. Druk vervolgens op het sterpictogram (☆) om de pagina aan uw bladwijzers toe te voegen. Klik op de link "Bewerken" die verschijnt om de naam en locatie van de bladwijzer aan te passen.

Android

Chrome

Tik op het pictogram "Meer" (drie verticale stippen) in de rechterbovenhoek van het venster. Druk vervolgens op het sterpictogram (☆) om de pagina aan uw bladwijzers toe te voegen. Klik op de link "Bewerken" die verschijnt om de naam en locatie van de bladwijzer aan te passen.

Wilt u meer weten over bladwijzers? Bekijk de Bladwijzerdefinitie.