Home : Help Center : Antwoorden

Hoe citeer of verwijs ik naar definities van TechLib.com?

A: Alle definities in het Tech Lib Computer Dictionary zijn auteursrechtelijk beschermd. Daarom moet u passende citaten opnemen als u ervoor kiest om naar definities van TechLib.com te verwijzen in een externe bron.

De eenvoudigste manier om een ​​citaat voor een Tech Lib-definitie te maken, is door de 'Citeer deze definitie"functie onder de definitie.

Hieronder vindt u enkele basisinstructies voor het verwijzen naar TechLib.com in verschillende soorten publicaties.

1) Als u naar een definitie verwijst in een document dat op internet is gepubliceerd, kunt u de volgende tekst met een link naar TechLib.com achter de definitie plaatsen:

[definitie]

Definitie van de Tech Lib computerwoordenboek.

2) Als u in een gedrukte publicatie naar een definitie van TechLib.com verwijst, kunt u de volgende aanhaling gebruiken:

[definitie]

Definitie uit het Tech Lib Computer Dictionary (TechLib.com).

In elk van de bovenstaande gevallen kunt u een koppeling naar de werkelijke definitie toevoegen in plaats van een koppeling naar de startpagina van TechLib.com. U kunt bijvoorbeeld een link opnemen naar "https://TechLib.com/definition/software" voor de softwaredefinitie. Vergeet niet om een ​​nauwkeurige link op te nemen naar de TechLib.com-website wanneer u verwijst naar inhoud uit het Tech Lib Computer Dictionary.

3) Als u ervoor kiest om MLA- of APA-citatierichtlijnen te gebruiken, moet u de exacte pagina van de definitie raadplegen. De meeste definities bevatten een datum in de rechterbenedenhoek van de definitie. Als er geen datum wordt weergegeven bij de definitie, kunt u "2006" als datum gebruiken. Tenzij vereist voor uw publicatie, is er geen verwijzing nodig de auteur in het citaat.

Raadpleeg de onderstaande pagina's voor specifieke instructies over het citeren van TechLib.com met behulp van APA- of MLA-richtlijnen:

Aanvullende informatie over het auteursrechtbeleid van TechLib.com is te vinden op de Gebruiksvoorwaarden pagina.