Is er een Tech Lib Dictionary-app beschikbaar voor iOS?

A: Ja! TechLib heeft een iOS-app voor iPhone en iPad waarmee u definities van computertermen gemakkelijk rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaat kunt opzoeken.

Download de GRATIS Tech Lib-app!

Term van de dag iOS Blader door Tech Lib iOS

Versie informatie

versie 1.5.1 (4.4 MB) - Uitgegeven op 20 december 2018

Over de Tech Lib iOS-app

De Tech Lib-app biedt definities voor meer dan duizend van de meest gebruikte technische termen van vandaag. U kunt zoeken en bladeren door het hele woordenboek, favorieten opslaan en elke dag terugkomen om de dagelijkse definitie te lezen.

Het doel van de Tech Lib-app is hetzelfde als de TechLib-website - om computerterminologie gemakkelijk te begrijpen te maken. Definities worden duidelijk en beknopt geschreven en bieden real-life voorbeelden van hoe de termen worden gebruikt.

Prijs

De Tech Lib-app is GRATIS op de App Store.

systeem vereisten

Een Apple iPhone of iPad met iOS 7.0 of hoger.

Vragen?

Als u vragen heeft over de Tech Lib-app, graag neem contact op met TechLib.