Home : Help Center : Antwoorden

Kan ik de definities afdrukken?

A: Ja! Om een ​​definitie af te drukken, kunt u:

1. Druk op Control + P (Windows) of Command + P (Mac).
  2. kies Bestand → Afdrukken ... vanuit uw browsermenu.
  3. Selecteer de optie Afdrukken in de lijst met knoppen voor het delen van sociale media rechts van elke definitie.

Wanneer u Afdrukken selecteert, wordt de afdruk gemaakt dialoogvenster wordt geopend en wordt een printervriendelijke versie van de definitie weergegeven. U kunt de definitie als zodanig afdrukken of de afdruk aanpassen met behulp van de opties in het dialoogvenster Afdrukken. Hieronder ziet u een voorbeeld van de standaardafdruklay-out.

Android-definitie - afdrukvoorbeeld

NOTITIE: Omdat alle definities op deze website originele auteursrechtelijk beschermde inhoud van het Tech Lib Computer Dictionary zijn, is bij elke gedrukte definitie een verwijzing naar de online definitie opgenomen.